Fotografering på Bryggen

Da jeg sidst udskrev en lille konkurrence om en session var det Bethina der løb af med præmien. Hun ville gerne benytte sig af chancen til at få taget nogle nye billeder af sin lille familie på Bryggen inden de skulle flytte i hus.

Det blev en blæsende og kold fornøjelse, men William var klar og trods vejret fik vi taget nogle rigtige dejlige billeder som forhåbentlig pryder det nye hus.

Mon ikke snart det er tid til en ny konkurrence?

Karlos legeplads

Det er noget helt særligt som fotograf når man får lov til at fotografere børn og familier flere gange over tid. At kunne følge med i hvordan de små størrelser udvikler sig og vokser sig store – og bliver små individer med store meninger.

I efteråret fik jeg en eftermiddag lov til at fotografere Karlo og hans forældre, Katrine og Giovanni, igen. Karlo var sprængfyldt med energi på trods af en lang dag i vuggestue, så der var nok at gøre med at holde trit med de små ben.

Vil du også have fanget din familie på billede, hvad end det er i naturen, legepladsen eller i hjemme, så kontakt mig på foto@loegtholt.eu for en snak om hvordan vi får skal nogle gode minder.

Romantisk vielse i Botanisk Have

Morten og Josefine blev viet på plateauet foran Palmehuset i Botanisk Have i København. Med udsigt over den frodige park var familie og venner var samlet for at fejre kærligheden til et romantisk og lidt utraditionelt bryllup – bl.a. var risene skiftet ud med sæbebobler til stor glæde for især de yngre gæster.

Bryllupsbillederne blev også taget i haven, som byder på mange dejlige oaser.

Giv en fotografering i julegave

 

Kravlenissen Alfred

Er du interesseret i at købe et gavekort som julegave?

Gavekortet kan fx være en times fotoshoot i Storkøbenhavn inkl. 10 billeder (leveret digitalt) – pris 1.500,00

Du vælger selv beløbets størrelse ; gavekortet kan også være en delbetaling af en fotografering.

Gavekortet kan enten sendes med post (fint indpakket) eller over mail, hvis du ønsker at printe selv.

Louises familie og ‘Bakketop Trine’

Louise kontaktede mig for at få taget billeder af familien til en gave.

Billederne skulle tages i naturen, og så gik jagten i gang på et godt sted. Ishøj Strand var i spil (og et godt bud), men vinderen blev Quark Naturcenter der udover at være et dejligt sted for børn og voksne (der er dyr og alt muligt) også huser en af kunstneren Thomas Dambos ’Glemte kæmper’, ’Bakketop Trine’.

Da først de ”kedelige” gruppebilleder var overstået, fik børnene frie tøjler og nød området i fulde drag, hvilket gjorde min opgave ganske overkommelig.

Vil du også have fanget din familie på billede, hvad end det er i naturen eller i hjemmet, så kontakt mig på foto@loegtholt for en snak om hvordan vi får skabt nogle gode minder.