Hjemme hos Søren

Børn er fantastiske uanset om de 3 måneder, 3 år eller 13 år – når det er sagt, så er der bare noget helt specielt over at møde en lille ny skabning som Søren her. Et nyt menneske der begynder sin livsrejse – en rejse med uendelige muligheder

Jeg elsker at fange de små, fine detaljer ved en baby; små håndtegn og smil og samværet med forældrene.

Har du en lille en, der skal fotograferes, så tag gerne fat i mig for en snak om mulighederne uanset om det er en baby-session eller om vi fotograferer barnets første år med månedlige minishoots – skriv på foto@loegtholt.eu

Fotografering på Bryggen

Da jeg sidst udskrev en lille konkurrence om en session var det Bethina der løb af med præmien. Hun ville gerne benytte sig af chancen til at få taget nogle nye billeder af sin lille familie på Bryggen inden de skulle flytte i hus.

Det blev en blæsende og kold fornøjelse, men William var klar og trods vejret fik vi taget nogle rigtige dejlige billeder som forhåbentlig pryder det nye hus.

Mon ikke snart det er tid til en ny konkurrence?

Karlos legeplads

Det er noget helt særligt som fotograf når man får lov til at fotografere børn og familier flere gange over tid. At kunne følge med i hvordan de små størrelser udvikler sig og vokser sig store – og bliver små individer med store meninger.

I efteråret fik jeg en eftermiddag lov til at fotografere Karlo og hans forældre, Katrine og Giovanni, igen. Karlo var sprængfyldt med energi på trods af en lang dag i vuggestue, så der var nok at gøre med at holde trit med de små ben.

Vil du også have fanget din familie på billede, hvad end det er i naturen, legepladsen eller i hjemmet, så kontakt mig på foto@loegtholt.eu for en snak om hvordan vi får skabt nogle gode minder.

Romantisk vielse i Botanisk Have

Morten og Josefine blev viet på plateauet foran Palmehuset i Botanisk Have i København. Med udsigt over den frodige park var familie og venner var samlet for at fejre kærligheden til et romantisk og lidt utraditionelt bryllup – bl.a. var risene skiftet ud med sæbebobler til stor glæde for især de yngre gæster.

Bryllupsbillederne blev også taget i haven, som byder på mange dejlige oaser.

Giv en fotografering i julegave

 

Kravlenissen Alfred

Er du interesseret i at købe et gavekort som julegave?

Gavekortet kan fx være en times fotoshoot i Storkøbenhavn inkl. 10 billeder (leveret digitalt) – pris 1.500,00

Du vælger selv beløbets størrelse ; gavekortet kan også være en delbetaling af en fotografering.

Gavekortet kan enten sendes med post (fint indpakket) eller over mail, hvis du ønsker at printe selv.