Sponsoraftale med Støvring Håndbold

Jeg har i dag indgået sponsoraftale med Støvring Håndbold… Jeg har altid haft det sådan, at driver man virksomhed i en by, skal man deltage og bakke op om lokalområdet. Derfor blev jeg også super glad, da Håndboldklubben kontaktede mig for et samarbejde. En kontakt, der nu er resulteret i en 4-årig aftale, som blandt… Read More

Konfirmation 2019

Det er tid til at booke fotograf til årets konfirmationer;
et ungt menneskes helt store dag; dagen hvor de træder ind i de ”voksnes rækker”. En dag der fortjener nogle fantastiske minder der kan minde hele familien om konfirmanden, tøjet, festen, gaverne, gæsterne, talerne mv.

Booking til 2020-konfirmationer (til 2019-priser) er ligeledes åben.

Nedenfor er oplistet mine forskellige pakker inkl. link hvor du kan læse en mere udførlig beskrivelse af indholdet i pakken.

Portrætserie af konfirmanden på lokation

Portræt og fest

Kirke, portræt og fest

Ønsker du mere af dagen foreviget fx konfirmandens forberedelse? Tag fat i mig for en snak om jeres ønsker og jeg laver et skræddersyet tilbud til jer.

Der findes et hav af muligheder for at få billederne op på væggen eller i hånden på familie og venner hvad end vi taler om takkekort, fotoalbum, lærredsprint eller noget helt fjerde. Lad os tage en snak om mulighederne i forbindelse med booking.


Fotogaver under juletræet

Der er stadig tid til at få fotograferet familien og få billederne lækkert printet, pakket ind og lagt under juletræet – men du kan også overraske dine kære med et gavekort til en fotografering når det passer ind i familien kalender. ?

Du bestemmer selv gavekortets værdi, om det skal være et tilskud til en session eller en hel session.

Kontakt mig på foto@loegtholt.eu for yderligere info.

Sommertilbud på Djursland

Sommeren kalder og dermed også det danske sommerland med høj sol, skønne strande og masser af smukke mennesker ?

Udnyt det danske sommervejr og få lavet en fotoserie med familien, hunden, børnene, kæresten, dig selv eller noget helt andet i den smukke danske natur. Minder der kan bringe tankerne hen på sol og sommer når efteråret og vinteren rammer os igen

Jeg er på Djursland i uge 28 og 29 og har i den anledning et godt tilbud med i tasken.

En udendørs fotosession ca. 45 minutter kr. 675 inkl. 5 digitale filer (normalpris 1.875).