Jeg støtter lokalt!

Rebild Kommune og Støvring

Rebild Kommune og Støvring er ikke bare et sted på landkortet, det er mit hjem, og det er et sted fyldt med hjertevarme og muligheder.

Som fotograf har jeg haft privilegiet at indfange skønheden i Rebild Kommune og Støvring gennem kameraets linse. Hvert hjørne af vores område har sin egen unikke charme, fra de bølgende marker og skove til de idylliske landsbyer. Naturen her er mere end bare smuk; den er en konstant kilde til inspiration for mine billeder.

Som familiefar er jeg dybt forankret i det samfund, hvor mine børn vokser op og skaber minder. Rebild Kommune og Støvring er et sted, hvor familier trives og har adgang til en overflod af aktiviteter og muligheder – et trygt og indbydende samfund.

Uanset om du er en besøgende eller en lokal, vil du blive fortryllet af vores område. Fra de utallige udendørs eventyr, vi kan opleve, til de mange kulturelle begivenheder, der beriger vores liv, er Rebild Kommune og Støvring et fantastisk sted at kalde hjem.

Støvring Handel & Erhverv

I Støvring er vi stolte af vores by, og vi ønsker at skabe et pulserende og livligt miljø for både vores lokale indbyggere og besøgende. Derfor er jeg stolt medlem af Støvring Handel & Erhverv, vores lokale handelsforening.

Hvert år arrangeres forskellige aktiviteter i byen, flag på særlige mærkedage og smuk juleudsmykning i december. Dette bidrager til at gøre Støvring til en spændende og indbydende by, hvor alle kan nyde shopping og deltage i sjove begivenheder. Takket være blandt andet Støvring Handel & Erhverv fortsætter vores by med at trives

Foreningslivet i Støvring og omegn

Som en aktiv deltager i vores lokale samfund er det vigtigt for mig at støtte foreningslivet i Støvring og omegn. Dette gør jeg ved hjælp af sponsorater, præmier eller ved at give en hjælpende hånd. Jeg er stolt af at støtte en række lokale organisationer og foreninger, herunder:

Støvring DcH: Jeg er stolt sponsor af Støvring DcH og deres arbejde med hunde og hundetræning i vores område.

Støvring Fodbold: Jeg støtter det lokale fodboldhold og deres dedikation til at fremme sporten i vores by.

Svømmeklubben Pingvinen: Jeg er glad for at være en del af Svømmeklubben Pingvinen og deres bestræbelser på at fremme sundhed og fitness gennem svømning.

Stubhusrevyen: Jeg er glad for at støtte op om Stubhusrevyen der hvert år i uge 10 er garant for sjov og spas og et satirisk blik på vores lokalmiljø.

Derudover er jeg også glad for at støtte med præmier og gevinster ved forskellige byfester og arrangementer i vores lokalområde. Sammen bygger vi et stærkt og levende samfund i Støvring og omegn.