OM MIG

Fotograf Michael Løgtholt

Jeg hedder Michael og jeg er manden bag kameraet.

Jeg åbnede mit studie i Støvring i 2018 efter knap 20 år i København. Jeg er far til to fantastiske børn på 4 og 6 (meget snart 7), så jeg alt om dels hvor hurtigt tiden går og dels hvor svært det er at tage billeder af de små størrelser og de erfaringer bruger jeg naturligvis i mit arbejde.

Mit primære fokus er på familien og de mange begivenheder der skal foreviges igennem livet men fotograferer naturligvis også erhverv, events mv.

Som familiefotograf er det min mission at hjælpe med at lave små tidslommer som I kan vende tilbage som familie, uanset om det er i studiet, i jeres hjem, på en lækker lokation eller i børnehaven. Tidslommer med minder som I vil værdsætte de næste mange mange år.

For nogle år tilbage gik jeg i familie-gemmerne for at kigge på gamle fotos fra min egen barndom. Det var lidt en sørgelig omgang; ikke særlig mange og generelt lidt for mange slørede billeder taget med et forhåndenværende point’n’shoot-kamera.

De er super sjove at hive frem og kigge på sammen med mine egne børn, men det er desværre tydeligt at det ikke var et fokus for min familie dengang.

Tiderne har heldigvis ændret sig (også på det punkt) og jeg kan mærke at familierne i højere grad har fokus på at dokumentere og fastholde de oplevelser de har sammen. Det er jeg sikker på at man ikke kommer til at fortryde når børnene bliver ældre og børnebørn kommer til.

Jeg brænder for at formidle de gode historier i mine billeder til glæde for både unge og ældre. Jeg har blik for at fange hverdagens små øjeblikke, som ofte indeholder meget mere, end øjet umiddelbart ser. Det kommer bl.a. til udtryk i mit koncept ”I børnehøjde”, som er institutionsfotografi på en ny måde – alt foregår på børnenes præmisser i deres naturlige omgivelser. Det kan du læse mere om på min hjemmeside: www.iboernehoejde.dk.

Tak fordi du læste med. Skriv til mig hvis vi skal tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer med at fastholde minderne.