OM MIG

Mit navn er Michael Løgtholt. Jeg er 43 år gammel og har i efteråret 2018 bosat mig og etableret studie i Støvring efter knap 20 år i København.

Jeg er far til to børn på 2 og 5 år, så jeg ved alt om hvordan det foregår, når man skal prøve at tage billeder af sådan nogle små størrelser – og de erfaringer bruger jeg selvfølgelig i mit arbejde.

Jeg har interesseret mig for fotografi i mange år og arbejdet med det ved siden af mit arbejde i en hel del år efterhånden. I 2017 tog jeg springet og startede som selvstændig fotograf.

Jeg fotograferer fast for RockFreaks.net og er husfotograf på Bremen Teater. Derudover fotograferer jeg børn, familier, bryllupper, erhverv osv.

Jeg brænder for at formidle de gode historier i mine billeder til glæde for både unge og ældre. Jeg har blik for at fange hverdagens små øjeblikke, som ofte indeholder meget mere, end øjet umiddelbart ser. Det kommer bl.a. til udtryk i mit koncept ”I børnehøjde”, som er institutionsfotografi på en ny måde – alt foregår på børnenes præmisser i deres naturlige omgivelser. Det kan du læse mere om her på siden.

Mit mål er at tage billeder som betyder noget og som lever op til dine forventninger, uanset hvad opgaven er. Her på siden kan du få et indblik i min stil.

Vil du vide mere eller vil du booke en tid til fotografering af den ene eller anden slags, er du meget velkommen til at kontakte mig. Der er ikke to fotograferinger der er ens, så send en beskrivelse af dine ønsker, så sender jeg fluks et uforpligtende tilbud.