Sponsoraftale med Støvring Håndbold

Forside på sponsoraftale mellem Fotograf Michael Løgtholt og Støvring Håndbold

Jeg har i dag indgået sponsoraftale med Støvring Håndbold…

Jeg har altid haft det sådan, at driver man virksomhed i en by, skal man deltage og bakke op om lokalområdet. Derfor blev jeg også super glad, da Håndboldklubben kontaktede mig for et samarbejde. En kontakt, der nu er resulteret i en 4-årig aftale, som blandt andet betyder:
– klubbens medlemmer (og husstanden) opnår 15 % rabat på fotografering hos mig
– reklame på spillertrøjer
– deltagelse som fotograf under Pumacup
– og meget andet

Jeg glæder mig til samarbejdet med håndboldklubben, medlemmerne og de øvrige sponsorer

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.